Меню

Тойота Центр Вінниця «Преміум Моторс»

Салон:
Сервіс:
Персональні дані та відгуки користувачів


Будь-які персональні дані, надані користувачами у розпорядження ТОВ "Преміум Моторс" та ПІІ «Тойота-Україна»  за допомогою веб-сайту Toyota.vn.ua та сторінок в соціальних мережах, використовуватимуться виключно для поліпшення якості послуг, що надаються ТОВ "Преміум Моторс" відвідувачам цього веб-сайту. ТОВ "Преміум Моторс" зробить все можливе для того, щоб гарантувати безпеку збору, передачі та зберігання персональних даних, як того вимагає характер таких даних та законодавчі акти, що регулюють захист персональних даних. Персональні дані користувачів не будуть передані в розпорядження третіх сторін (за винятком підприємств офіційної дилерської мережі Toyota) без згоди самих користувачів. За користувачами зберігається право доступу, уточнення, заборони використання своїх персональних даних.

ТОВ "Преміум Моторс" визнає той факт, що Всесвітня мережа є засобом, яким користувачі можуть скористатися для подачі відгуків про продукцію під торговою маркою Toyota, обслуговування у салонах та на СТО офіційних дилерів, а також про цей веб-сайт. ТОВ "Преміум Моторс" зробить все можливе, щоб прийняти до уваги отримані відгуки, якщо це буде визнано доречним та корисним. ТОВ "Преміум Моторс" не несе відповідальності за такі дані та зберігає за собою право видаляти їх з бази даних цього веб-сайту у будь-який час без попередження.

Інтелектуальна власність


Спосіб подання інформації та всі матеріали цього веб-сайту, включаючи програмний код та оформлення, захищені нормативними актами, що регулюють відносини у сфері інтелектуальної власності. Дозволяється використання даних, текстів, фотографій або графічних матеріалів, розміщених на цьому сайті в особистих, некомерційних цілях. Забороняється їх відтворювати, змінювати, передавати, ліцензувати та/або публікувати, повністю або частково, з будь-якою метою без отримання письмової згоди на це з боку ТОВ "Преміум Моторс"

Обмеження використання зображень з офіційних сайтів Toyota


«Тойота Мотор Юроп» ("Toyota Motor Europe") визнає той факт, що Всесвітня мережа є засобом обміну інформацією, та дозволяє відтворення на інших веб-сайтах зображень з веб-сайтів Toyota лише у випадку позитивної відповіді на відповідний запит, зроблений за адресою cust. service@toyota-europe.com. Обов’язкові умови такі:

  • веб-сайт носить некомерційний характер; 
  • торгова марка Toyota та продукція Toyota висвітлюються на сайті у позитивному ключі; 
  • веб-сайт не містить непристойних або незаконних матеріалів; 
  • зображення залишаються недоторканими (відсутні додаткові текстові елементи поверх зображень, вони не використовуються у фотоколажі, кольорова гамма не коригувалася, зображення не перекручені і т. і.); 
  • дозволяється відтворення зображень, на яких представлено виключно товари, виготовлені на підприємствах корпорації «Тойота», забороняється відтворення елементів макетів сторінок та графічного оформлення веб-сайтів Toyota; 
  • відтворюється помірна кількість зображень, які відповідають специфіці веб-сайту фан-клубу; 
  • правовласника вказано у такій формі: «Copyright © Toyota Motor Europe (TME)»; 
  • за допомогою гіперпосилки у якості джерела вказана адреса веб-сайту Toyota, з якого було взято зображення; 
  • використовуючи зображення на своїх сайтах фізичні особи та організації дають свою згоду на те, щоб з ними зв’язувалися представники TME з метою розміщення на сайті Toyota гіперпосилок на їхні сайти.
Торговельні марки

Усі торговельні марки, логотипи та знаки обслуговування, розміщені на цьому веб-сайті, належать «Тойота Мотор Корпорейшн» (Toyota Motor Corporation of Japan), «Тойота Мотор Юроп» (Toyota Motor Europe, TME), підприємству з іноземними інвестиціями «Тойота-Україна» або третім сторонам. Забороняється будь-яке їхнє використання, завантаження для постійного зберігання, копіювання або розповсюдження без отримання письмової згоди на це з боку «Тойота Мотор Корпорейшн», «Тойота Мотор Юроп», ПІІ «Тойота-Україна» або третіх сторін відповідно.

Гіперпосилання

На веб-сайті Toyota.vn.ua можуть зустрічатися гіпертекстові посилки на інші веб-сайти, які абсолютно незалежні від цього сайту. ТОВ "Преміум Моторс" не несе відповідальності за точність, повноту або достовірність інформації, що міститься в таких гіпертекстових посилках або на інших веб-сайтах. Відвідування веб-сайтів, на які ведуть посилки з сайту Toyota.ua, здійснюється на розсуд самих користувачів.

Обмеження відповідальності

ТОВ "Преміум Моторс" було докладено всіх зусиль до подання точної, достовірної, актуальної інформації на цьому веб-сайті, проте при цьому гарантія точності такої інформації не надається. ТОВ "Преміум Моторс" не несе відповідальності за точність, повноту або достовірність будь-якої інформації, розміщеної на цьому веб-сайті. Веб-сайт Toyota.vn.ua та вся інформація й матеріали, розміщені на ньому, надаються користувачам у тому вигляді, в якому вони є, без будь-яких гарантій чи застережень, явних або не явних. У випадку, якщо ТОВ "Преміум Моторс" буде поінформовано про неточності в матеріалах, розміщених на цьому веб-сайті, буде докладено всіх зусиль для того, щоб їх виправити, щойно це стане можливо.

ТОВ "Преміум Моторс" знімає з себе будь-яку відповідальність за прямі, непрямі, випадкові або інші збитки, які можуть бути викликані унаслідок відвідування або використання веб-сайту Toyota.ua, включаючи, але не обмежуючись, будь-які втрати чи збитки, які можуть бути викликані вірусними програмами, що вразили комп’ютери користувачів, або виникли внаслідок їхньої довіри до інформації, отриманої на веб-сайті Toyota.ua.  Зазначені на веб-сайті назви комплектацій є суто умовними та використовуються виключно заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля.  Такі назви можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах, які стосуються автомобіля, що жодним чином не впливає на повноту, точність чи достовірність поданої інформації

Внесення змін

ТОВ "Преміум Моторс" зберігає за собою право періодично вносити зміни та доповнення до цих умов та положень залежно від необхідності. Просимо вас час від часу відвідувати цю сторінку для відстеження змін.

Задати питання
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну згоду на обробку своїх персональних даних, а саме: прізвища, імені, по батькові, адреси електронної пошти, номера телефону, Тойота Центр Вінниця ТОВ «Преміум Моторс» (код ЄДРПОУ 35200301, вул. Молодіжна, 31, с. Зарванці, Вінницький р-н., Вінницька обл., 23223) та ПІІ «Тойота-Україна» (код ЄДРПОУ 32589471, проспект Степана Бандери, 24-Б, м. Київ 04073), надалі - «Володільці», з метою запису на тест-драйв та проходження тест-драйву автомобіля, отримання інформації щодо товарів та послуг Володільців, здійснення маркетингової діяльності та діяльності з просування продукції під торговельними марками «Toyota» («Тойота») та/або «Lexus» («Лексус»), досліджень ринку та споживацького попиту, на наступних умовах:
  • Надані мною персональні дані, в межах зазначеної вище мети обробки персональних даних, можуть бути передані афілійованим особам Володільців (будь-яким компаніям групи Toyota, незалежно від країни), офіційним дилерам Володільців (які також можуть виступати як розпорядники персональних даних), а також іншим особам, що мають договірні відносини з Володільцями та/або його офіційними дилерами та здійснюють рекламні, маркетингові заходи тощо.
  • Ця згода чинна протягом строку, необхідного для реалізації передбаченої нею мети обробки персональних даних, та може бути відкликана шляхом направлення повідомленнь Володільцям. Відкликання цієї згоди матиме наслідком припинення обробки моїх персональних даних.
  • Я повідомлений(а) про Володільців моїх персональних даних, склад та зміст, мету обробки моїх персональних даних та осіб, яким передаються мої персональні дані. Поширення, передача та надання доступу до персональних даних іншим особам в рамках цієї згоди, не потребуватимуть отримання окремої згоди на такі дії або надання мені окремого повідомлення.
  • Будь-які звернення стосовно обробки моїх персональних даних мають бути направлені на вказані вище адреси Володільців.
  • Я повідомлений(а) про те, що маю наступні права суб'єкта персональних даних, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», а саме:
    • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільців чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
    • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються мої персональні дані;
    • на доступ до своїх персональних даних;
    • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються мої персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
    • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
    • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
    • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
    • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з пр
    • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.
    • ав людини або до суду;
    • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
    • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
    • відкликати згоду на обробку персональних даних;
    • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну згоду на обробку своїх персональних даних, а саме: прізвища, імені, по батькові, адреси електронної пошти, номера телефону, Тойота Центр Вінниця ТОВ «Преміум Моторс» (код ЄДРПОУ 35200301, вул. Молодіжна, 31, с. Зарванці, Вінницький р-н., Вінницька обл., 23223) та ПІІ «Тойота-Україна» (код ЄДРПОУ 32589471, проспект Степана Бандери, 24-Б, м. Київ 04073), надалі - «Володільці», з метою запису на тест-драйв та проходження тест-драйву автомобіля, отримання інформації щодо товарів та послуг Володільців, здійснення маркетингової діяльності та діяльності з просування продукції під торговельними марками «Toyota» («Тойота») та/або «Lexus» («Лексус»), досліджень ринку та споживацького попиту, на наступних умовах:
  • Надані мною персональні дані, в межах зазначеної вище мети обробки персональних даних, можуть бути передані афілійованим особам Володільців (будь-яким компаніям групи Toyota, незалежно від країни), офіційним дилерам Володільців (які також можуть виступати як розпорядники персональних даних), а також іншим особам, що мають договірні відносини з Володільцями та/або його офіційними дилерами та здійснюють рекламні, маркетингові заходи тощо.
  • Ця згода чинна протягом строку, необхідного для реалізації передбаченої нею мети обробки персональних даних, та може бути відкликана шляхом направлення повідомленнь Володільцям. Відкликання цієї згоди матиме наслідком припинення обробки моїх персональних даних.
  • Я повідомлений(а) про Володільців моїх персональних даних, склад та зміст, мету обробки моїх персональних даних та осіб, яким передаються мої персональні дані. Поширення, передача та надання доступу до персональних даних іншим особам в рамках цієї згоди, не потребуватимуть отримання окремої згоди на такі дії або надання мені окремого повідомлення.
  • Будь-які звернення стосовно обробки моїх персональних даних мають бути направлені на вказані вище адреси Володільців.
  • Я повідомлений(а) про те, що маю наступні права суб'єкта персональних даних, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», а саме:
    • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільців чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
    • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються мої персональні дані;
    • на доступ до своїх персональних даних;
    • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються мої персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
    • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
    • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
    • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
    • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з пр
    • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.
    • ав людини або до суду;
    • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
    • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
    • відкликати згоду на обробку персональних даних;
    • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!