Меню
4 вересня 2013

Четвертий національний конкурс професійної майстерності Toyota

13 вересня 2013 у Києві відбудеться Четвертий національний конкурс професійної майстерності Toyota. Організатором конкурсу виступає ПІІ «Тойота-Україна», офіційний імпортер автомобілів Toyota і Lexus в Україні та Молдові, разом з партнерами компанії: ПАO «Страхова компанія «АХА Страхування»», ПАO «Креді Агріколь Банк», ТОВ «Енергія», ТОВ «Нокіан Шина», ТОВ «АММ/Vizeum». У цьому році концепцією заходу були обрані унікальні гібридні технології Toyota і принципи японської культури «Омотенаші». У відповідній тематиці будуть витримані як завдання конкурсної програми, так і атмосфера заходу. Цього разу майстерність продемонструють 25 кращих механіків і 12 консультантів з продажу автомобілів дилерської мережі Toyota з України та Молдови, які під час попереднього відбору показали високий рівень знань і навичок, що забезпечило їм участь у фінальній частині конкурсу.

За традицією конкурс серед механіків проходитиме у кілька етапів, надаючи можливість учасникам всебічно продемонструвати рівень своєї підготовки та професіоналізму. Однак, на відміну від попередніх років, буде дещо змінено механізм проведення змагання механіків. Цього року акцент буде зроблено на максимальному рівні виконання кожного завдання. При цьому буде збережена традиційна структура завдань, а саме теорія, техобслуговування, вимірювання та діагностика. Нововведенням відповідно до загальної тематикою заходу буде конкурс на звання «експерт з гібридних технологій». Переможці серед консультантів відділу продажів будуть визначені за результатами завдань, в яких вони зможуть продемонструвати знання продукту, а також навички з виявлення потреб клієнтів і максимального їх задоволення. Будуть запропоновані такі завдання: проведення консультацій, ведення телефонних переговорів та видача автомобіля покупцеві. Додатковим завданням для консультантів відділу продажів буде також конкурс «експерт з кредиту» від генерального фінансового партнер ПАТ «Креді Агріколь Банк». Конкурс проходитиме з 13:00 до 18:00 у дилерському центрі «Тойота Сіті Плаза». Урочисте нагородження переможців заплановано на 17:00.

Відвідувачі заходу матимуть змогу побачити, як виконують завдання і змагаються за звання кращого працівника у своїй галузі механіки і продавці-консультанти, взяти участь у різноманітних змаганнях і конкурсах, активно вболівати за учасників конкурсів професійної майстерності, а також отримувати подарунки за свою активність. Конкурс професійної майстерності Toyota — це щорічне змагання фахівців дилерської мережі Toyota за звання кращого у своїй галузі. Завдяки таким змаганням працівники офіційних дилерських центрів Toyota мають можливість продемонструвати високий рівень кваліфікації і взяти участь у змаганнях за головний приз — поїздку до Японії, де проходить щорічна церемонія нагородження кращих фахівців Toyota з усього світу. Конкурс професійної майстерності Toyota є ще одним підтвердженням двох головних цінностей компанії: надання найвищого рівня якості робіт і обслуговування відповідно до принципу «Клієнт — понад усе».

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!