Меню
3 червня 2013

День захисту дітей в притулку "Добро"

Люди в нашій країні мало думають про когось крім себе. І це стало нормою. У цьому немає нічого поганого, але саме це і характеризує суспільство, в якому ми живемо. Ми стали настільки байдужі до чужих проблем і труднощів тих, хто живе з нами поряд, настільки зациклилися на власному житті, що просто не хочемо бачити навіть маленькі дитячі життя, покалічені долею, залишені без уваги суспільства. Адже це зовсім не важко – просто на кілька хвилин відволіктися від щоденних турбот і подарувати хоч трохи уваги нужденним діткам. Адже саме благодійність є ознакою здорового суспільства.

Саме з такими думками наш дилерський центр «Преміум Моторс» організував благодійну акцію для Вінницького обласного комунального притулку «Добро». Приурочивши цю акцію до Дня захисту дітей, наш дилерський центр зібрав чимало необхідних діткам речей: одежу, косметичні засоби, взуття, білизну, канцтовари, памперси, побутову хімію та багато іграшок.

Те, як наші клієнти та партнери відреагували на цю акцію не могло не викликати захоплення і гордості за людей, які з величезною радістю взяли участь у благодійності.

Усім колективом від щирого серця ми хочемо виразити вдячність тим, хто відгукнувся на наші прохання допомогти вихованцям притулку «Добро», а особливо Неголюку В.Г., СК "Про100", СК "Інго Україна", директору ТОВ "Бета-В"!

Відомо всім, що благодійність – це справжня честь – це бажання і можливість робити добрі вчинки за будь-яких обставин. Допомога не вимірюється в сумах грошей або в кількості пожертвуваних речей, головне - робити правильні вчинки, віддавати діткам хоч часточку своєї турботи, дарувати радісні посмішки.

                          

                          

Зібрані речі ми передали вихованцям дитячого притулку – їх радості і вдячності не було меж!

 

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!