Меню
4 вересня 2013

Підсумки Всесвітнього конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії»: дитячі мрії збуваються разом із Toyota!

28 серпня 2013 року разом із Toyota збулася мрія семирічного Олександра Перехреста — переможця першої вікової категорії Національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії». Художню роботу другокласника Олександра із смт Драбів Черкаської області, визнано однією із найкращих міжнародним журі Всесвітнього конкурсу дитячого малюнку «Автомобіль твоєї мрії» на чолі з президентом компанії «Тойота» паном Тойода.

У Всесвітньому конкурсі дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії» взяло участь більш ніж 600 найкращих художніх робіт із усього світу із яких було обрано 30 переможців із 24 країн світу. Фіналістів конкурсу разом із батьками запросили до Японії для участі у офіційній церемонії нагородження, що відбулася у м. Токіо, Японія, 28 серпня 2013. Серед них був і Олександр зі своєю родиною.

Переможці Всесвітнього конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії» разом із своїми батьками отримали можливість не лише взяти участь у офіційній церемонії нагородження, а також відвідати визначні місця та пам’ятки Японії, меморіальний музей промисловості і технологій Toyota, взяти участь у справжній чайній церемонії, пройти майстер-клас із орігамі та приміряти традиційний японський одяг «Юката».

Нагадаємо, що з 15 грудня 2012 року по 31 січня 2013 року в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні відбувся Національний конкурс дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії». У конкурсі взяли участь понад 700 дітей віком до 15 років, серед художніх робіт яких було обрано 9 найкращих та надіслано до штаб-квартири «Тойота Мотор Корпорейшн» у Японії для участі у Всесвітньому конкурсі «Автомобіль твоєї мрії».

Toyota щиро вітає Олександра із призовим місцем у Всесвітньому конкурсі дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії» та бажає йому успіхів у подальшому творчому житті!

                              

Робота фіналіста Всесвітнього конкурсу «Автомобіль твоєї мрії» Олександра Перехреста «Машина часу».

                              

Офіційна церемонія нагородження Всесвітнього конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії», м. Токіо, Японія.

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!