Меню
1 серпня 2013

Спеціальна цінова пропозиція на Toyota Highlander

З 1 липня по 31 серпня 2013 року, купуючи* повноприводний Toyota Highlander в Тойота Центр Вінниця "Преміум Моторс", ви можете заощадити 5 % (до 23 000 грн.) від роздрібної ціни, встановленої в дилерському центрі Toyota на дату здійснення покупки (термін дії пропозиції від 1 липня 2013 року продовжено до 31 серпня 2013 року). Спеціальна цінова пропозиція на всі комплектації комфортабельного кросовера: комплектація Comfort від 387 093 грн**, комплектація Lux від 428 321 грн**, комплектація Premium від 449 090 грн**.

Toyota Highlander — це ідеальний автомобіль для міста і для дальніх подорожей разом із сім’єю. Просторий салон дозволяє повноцінно розміститися водієві та пасажирам, а також взяти із собою увесь необхідний багаж. Цей універсальний кросовер поєднує в собі міць справжнього позашляховика та комфорт седана бізнес-класу.

Ергономічний інтер’єр Toyota Highlander продумано до найменших дрібниць. Унікальна система трансформації другого ряду сидінь дозволяє легко скласти середнє сидіння у нішу між передніми сидіннями, завдяки чому пасажири другого ряду зможуть комфортно розташуватися на просторих сидіннях з підлокітниками та підставкою для напоїв між ними. У семимісній модифікації третій ряд сидінь складається в пропорції 50:50, утворюючи пласку підлогу, що дуже зручно при перевезенні багажу.

Кросовер Toyota Highlander можна придбати в Тойота Центр Вінниця з бензиновим 3,5-літровим шестициліндровим V-подібним двигуном потужністю 273 к. с. та п’ятишвидкісною автоматичною коробкою передач у п’ятимісній або семимісній модифікаціях.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Toyota в Україні.

* Під «купуючи» розуміється укладання договору купівлі-продажу автомобіля з уповноваженим дилером Toyota протягом терміну дії спеціальної цінової пропозиції.

** Ціна дійсна станом на 01.07.2013 та може бути змінена на дату купівлі автомобіля. Ціни вказані з ПДВ.

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!