Меню
15 січня 2013

Спеціальні січневі пропозиції від Toyota!

Спеціальні січневі пропозиції від Toyota!

З 1 по 31 січня 2013 року в офіційній дилерській мережі Toyota діють спеціальні новорічні пропозиції на автомобілі Toyota 2012 року виробництва:
тільки зараз заощаджуйте до 7,5 % при покупці популярних моделей! Iдеальний містомобіль Toyota Yaris, стильний хетчбек Toyota Auris та новий спорткар GT86 можна придбати, заощадивши 7,5 % від вартості автомобіля. Легендарний седан Toyota Corolla та комфортабельний повноприводний кросовер Toyota Highlander можна придбати вигідніше на 5 % від вартості автомобіля*. Динамічний та стильний седан Toyota Avensis можна придбати, заощадивши 5 %, та отримати комплект зимових шин на додаток.

Седан бізнес-класу Toyota Camry можна придбати вигідніше — до 5 % від вартості автомобіля. Справжній позашляховик Toyota Land Cruiser Prado можна придбати з економією 4 % (пропозиція поширюється лише на комплектацію Comfort, 2,7 л, бензин).
Пропозиції діють з 1 по 31 січня 2013 року в офіційному дилерському центрі Тойота Центр Вінниця "Преміум Моторс". З питань придбання автомобілів Toyota, будь ласка, звертайтеся в Тойота Центр Вінниця за адресою вул. Хмельницьке шосе, 21. тел. 677-007

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!