Меню
19 березня 2013

Toyota Auris та Toyota RAV4 отримали максимальні оцінки у випробуваннях безпеки Euro NCAP за методикою 2013 року

У краш-тестах Європейського інституту оцінювання нових автомобілів (Euro NCAP) нові Toyota Auris та Toyota RAV4 отримали по максимальні п’ять зірок за безпеку. Випробування були проведені за новою методикою 2013 року. Auris став першим автомобілем у малому середньому класі (класі C), а RAV4 став першим кросовером, що отримали такі високі бали за методикою 2013 року, яка стала значно жорсткішою у порівнянні з попередніми роками.

Новий Toyota Auris

Серійне виробництво Toyota Auris нового покоління розпочалося наприкінці 2012 року. Ця модель відповідає суворим нормативам активної і пасивної безпеки, що висуваються при конструюванні та виробництві автомобілів Toyota. На додачу до засобів активної безпеки, таких як антиблокувальна гальмівна система (ABS) з електронною системою розподілу гальмівних сил (EBD), підсилювач аварійного гальмування (BA) та система курсової стійкості автомобіля (VSC), новий «Ауріс» вкомплектовано подушками безпеки для водія та пасажира, бічними подушками безпеки, бічними щитовими подушками, що розкриваються на всю довжину салону, та подушкою безпеки для захисту колін водія (у комплектації Lounge). У силовій конструкції автомобіля передбачено зони запрограмованої деформації, що дозволяють ефективно гасити енергію удара у випадку ДТП. Нова конструкція бампера та змінений кут нахилу капота дозволили подбати про безпеку пішоходів.

Новий Toyota RAV4

Своїм високим оцінкам у випробуваннях Euro NCAP новий Toyota RAV4 завдячує ретельно продуманій конструкції, що дозволяє вберегти від ушкоджень водія, пасажирів та пішоходів. Завдяки вдосконаленій силовій структурі кузова новий RAV4 випереджає за рівнем активної і пасивної безпеки своїх попередників. На автомобілі встановлено передні сидіння нової конструкції, що забезпечують захист від хлистової травми у разі наїзду ззаду. Вже у базовій комплектації передбачено 7 подушок безпеки, включаючи подушку безпеки для захисту колін водія та двокамерні бічні подушки безпеки для водія та переднього пасажира. RAV4 вкоплектовано такими активними засобами безпеки, як антиблокувальна гальмівна система (ABS) з електронною системою розподілу гальмівних сил (EBD), протибуксувальною системою (TRC), система курсової стійкості автомобіля (VSC), що поєднана з електричним підсилювачем кермового управління. Крім того, новий RAV4 може бути вкоплектовано системою контролю «сліпих» зон (BSM), системою допомоги при спусканні з гори (DAC), системою допомоги при рушанні під гору (HAC), які зроблять подорожі більш безпечними.

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!