Меню
4 червня 2013

Toyota Venza – пік досконалості

Автомобіль Toyota Venza з’явиться в Україні вже у червні 2013 р. Toyota Venza буде представлена з вже повністю адаптованими для європейського ринку налаштуваннями підвіски.

Автомобіль Toyota Venza — це компактний кросовер, який вперше був презентований на Міжнародній автомобільній виставці у Детройті у 2008 році і зайняв місце у лінійці Toyota між легендарним кросовером Toyota RAV4 та повноприводним Toyota Highlander. Ця модель виготовляється на заводі Toyota Motor Manufacturing Kentucky (TMMK) у США, штат Кентукі.

В офіційній дилерській мережі Toyota Venza доступна для замовлення з бензиновим двигуном об’ємом 2,7 літрів, переднім або повним приводом, шестиступеневою автоматичною трансмісією та у трьох варіантах комплектацій на вибір.

Унікальним є те, що вже базова комплектація Toyota Venza включає в себе багатий набір опцій: легкосплавні диски 19 дюймів, біксенонові фари, передні та задні протитуманні фари, скляний панорамний дах, люк з електроприводом, круїз-контроль, оздоблення сидінь та керма комбінованою шкірою, багаторежимний підігрів передніх сидінь, автоматичний двозонний клімат-контроль, кольоровий багатофункціональний дисплей, аудіосистему Toyota Touch™ з сенсорним екраном, засоби активної безпеки (ABS, EBD, BA, VSC, TRC, HAC) та 7 подушок безпеки.

З питань замовлення нової Toyota Venza звертайтеся, будь ласка, в Тойота Центр Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 21, тел. 555-915

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!