Меню
21 березня 2014

29 березня 2014р. - презентація нового Toyota Highlander

29 березня 2014р. Тойота Центр Вінниця відкриває свої двері для усіх бажаючих познайомитись із абсолютно новим Toyota Highlander!

Новий Toyota Highlander третього покоління отримав абсолютно новий дизайн екстер’єру, який поєднує в собі стильний, вишуканий і сучасний дизайн міського кросовера преміум-класу з силою та міццю, притаманних позашляховикам.

Вже 29 березня усі відвідувачі Дня відкритих дверей зможуть переконатись в тому, що новий Toyota Highlander став ще більш зухвалим та динамічним, вишуканим та вражаюче функціональним, просторішим та комфортнішим за свого попередника.

В цей суботній день разом із новим Toyota Highlander Ви зможете пройти тест-драйв, ознайомитись із умовами авто страхування від двох лідерів надання страхових послуг СК «Інго Україна» та СК«АХА страхування» , отримати веселе фото на згадку, виграти призи від виномаркету Wine Time,  насолодитись вишуканим смаком кави із солодощами, дізнатись про умови придбання автомобілів в лізинг від ТОВ «Український лізинговий фонд»  і просто провести день із користю  в добрій невимушеній атмосфері.

Спеціально на час проведення тижня прем’єрних тест-драйвів нового Toyota Highlander Тойота Центр Вінниця підготував для Вас сюрприз : кожен, хто придбає новий Toyota Highlander в період з 29.03.2014р. по 06.04.2014р. отримає на додаток автомобільний холодильник, що стане у пригоді на відпочинку. Готуймося до літнього сезону разом із новим Toyota Highlander!

Чекаємо на Вас 29 березня 2014р., в суботу,  в Тойота Центр Вінниця, за адресою: вул. Хмельницьке шосе, 21. Початок об 11:00.

Новий Toyota Highlander – завжди на висоті!

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування