Меню
31 жовтня 2014

Автомобілі Toyota стають доступнішими!

Тойота Центр Вінниця «Преміум Моторс» пропонує Вам до 30.11.2014р. скористатись спеціальною пропозицією на придбання нового авто за спеціальними цінами:

Toyota RAV4 - представник класу компактних кросоверів, які мають спортивну динаміку на рівній трасі. Повний привід, незалежна підвіска і несуча конструкція кузова надали кросоверу абсолютно нові властивості, чудові ходові характеристики і зручність в управлінні. Відвідавши автосалон Toyota у м. Вінниця, Ви зможете придбати Toyota RAV4 із бензиновим двигуном та повним приводом із вигодою  3%.

Новий Toyota Highlander третього покоління отримав абсолютно новий дизайн екстер’єру, який поєднує в собі стильний, вишуканий і сучасний дизайн міського кросовера преміум-класу з силою та міццю, притаманних позашляховикам. Придбавши дану модель з двигуном 3,5л, Ви отримаєте економію до 5%.

Toyota Venza представлено в Україні з 2,7-літровим бензиновим двигуном  у трьох варіантах комплектації на вибір. Автомобіль з високим рівнем комфорту. Тільки до кінця жовтня Ви можете придбати Toyota Venza зі знижкою 3%.

 

Подробиці щодо придбання автомобілів Toyota за спеціальними пропозиціями Ви можете дізнатись в Тойота Центр Вінниця «Преміум Моторс» за адресою вул. Хмельницьке шосе, 21, або за тел. (0432)555-915

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування