Меню
3 липня 2017

Гібридна експозиція від Toyota

Бренд продемонстрував концепцію гібридних технологій на Київському Фестивалі вуличної їжі.

Toyota в рамках програми знайомства української аудиторії з гібридними технологіями представила креативну експозицію на Фестивалі вуличної їжі, який проходить у Києві.

 

Один із найпопулярніших культурних заходів світового рівня відбувся на арт-заводі «Платформа» 13-14 травня, вже вдруге у 2017 році. Сотні молодих та активних киян і гостей міста змогли познайомитися з гібридними кросоверами Toyota RAV4 Hybrid, записатися на тест-драйв, отримати яскраві сюрпризи та навіть продегустувати попкорн, приготований за допомогою рідкого азоту – такий собі гібрид у гастрономії для гостей стенда Toyota!

Починаючи з 2013 року, Фестиваль вуличної їжі об'єднує рестораторів, майстерних кухарів, відомі гастрономічні бренди та гурманів з усієї України. Саме тут можна скуштувати найсмачніші закуски, якими ласують на свіжому повітрі мешканці різних країн світу. Окрім того, за роки існування Фестиваль перетворився на справжній арт-майданчик для українських музикантів, виробників сувенірів та елементів домашнього декору ручної роботи, одягу і прикрас. Щороку цей мистецький простір приваблює українських та іноземних поціновувачів сучасного урбаністичного стилю життя, європейської стріт-культури та креативних розваг.

У рамках Фестивалю Toyota не лише представила інноваційний та прогресивний гібридний автомобіль RAV4 Hybrid, який відповідає прагненню креативного класу обирати екологічні продукти. Бренд наочно продемонстрував концепцію гібридних технологій: якщо у виробництві застосовується неочікуваний мікс декількох компонентів, кінцевий продукт, ймовірно, стане трендовим. Таким є ефект багатьох гібридів, чи то автомобіль, чи то косметика, чи то вишукана страва. 
 
Отже, гібрид – це завжди додаткові переваги та новий досвід. На підтвердження цього бренд подарував своїм гостям незвичайний гастрономічний досвід – попкорн, оброблений… рідким азотом. Така неймовірна закуска викликала захоплення у всіх, хто скористався шансом її продегустувати. Окрім того, дівчата-промоутери привертали увагу відвідувачів стенда пропозицією пройти цікавий тест про гібриди Toyota. А охочих ближче познайомитися з гібридом записували на тест-драйв, доступний у будь-якому дилерському центрі Toyota в Україні.

Toyota RAV4 Hybrid став першим повноприводним гібридним автомобілем бренда в Україні, оснащеним двома електродвигунами – по мотору на кожну вісь – із сумарною потужністю гібридної силової установки 197 к. с. Особлива відмінність гібрида полягає у використанні більше одного джерела енергії – двигуна внутрішнього згоряння та гібридної батареї. При цьому заряд батареї завжди автоматично залишається в межах від 40 до 80%. Це дозволяє максимально ефективно та розумно використовувати кожну краплю пального.
 
За додатковою інформацією щодо Toyota, включно з цінами, звертайтеся, будь ласка, за телефонами (0432) 555-915 або (067) 431 8040
Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування