Меню
11 вересня 2013

Купуй Toyota – отримуй 50% знижки на комплект зимової гуми!

З 11 вересня 2013 р. Тойота Центр Вінниця пропонує Вам придбати автомобілі Toyota за цінами без урахування утилізаційного збору та отримати знижку 50% на придбання зимової гуми Bridgestone BLIZZAK REVO GZ! Bridgestone постійно вдосконалює технології виробництва шин. Лінія нешипованних зимових шин Blizzak користується великою популярністю у автолюбителів в Японії і по всьому світу.

Нова шина Blizzak Revo GZ - це надійний партнер водіїв, які цінують комфорт при водінні взимку і хочуть отримувати від нього задоволення. При створенні Blizzak Revo GZ головним завданням розробників Bridgestone було забезпечити відмінну керованість взимку незалежно від стану дорожнього покриття або погодних умов. У результаті був розроблений оптимальний дизайн протектора, кожна частина якого працює максимально ефективно в залежності від умов експлуатації.

Завжди піклуючись про своїх клієнтів, Тойота Центр Вінниця тільки у вересні пропонує придбати автомобілі Toyota, за цінами без урахування утилізаційного податку та отримати знижку 50% на придбання зимової гуми Bridgestone BLIZZAK REVO GZ.

Акція діє на моделі Toyota Corolla та Toyota Camry, що розмитнені до 01.09.2013р. до повного розпродажу складу даних моделей. Деталі у консультантів відділу продажів Тойота Центр Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 21, або за тел. (0432)555-915.

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування