Меню
14 березня 2014

Land Cruiser 200 «Brownstone»

В офіційній дилерській мережі Toyota в Україні представлено нову комплектацію флагманського позашляховика Toyota — Land Cruiser 200 «Brownstone». Нова преміальна версія автомобіля — вже в наявності в Україні.

 

Автомобіль Land Cruiser 200 в комплектації «Brownstone» вирізняється особливою розкішшю та аристократичністю. Назва комплектації «Brownstone» перекладається як «бурий піщаник» — благородний камінь, який історично використовувався для будівництва монументальних будівель в різних містах США, ставши символом розкоші та аристократичності.

Land Cruiser 200 в комплектації «Brownstone» поєднує в собі яскравий екстер’єр, новітні технології та новий рівень комфорту. Мужній образ непереможного Land Cruiser 200 доповнено фарами і решіткою радіатора, виконаними в чорному кольорі. Потужний і одночасно представницький стиль завершують рейлінги сріблястого кольору і спеціальний бейдж «Brownstone» на задній стійці. Салон оздоблено вишуканою шкірою коричневого кольору з перфорацією.

Преміальна версія «Brownstone» доступна для семимісних комплектацій Land Cruiser 200 та може бути оснащена 4,5-літровим дизельним силовим агрегатом з 6-ступеневою автоматичною коробкою передач або 4,6-літровим бензиновим двигуном з 6-ступеневою автоматичною коробкою передач. Також Land Cruiser 200 «Brownstone» вперше оснащено системою автоматичного перемикання дальнього світла на ближній Auto High Beam для ще більшого комфорту і впевненості під час руху в темний час доби.

За додатковою інформацією, включаючи ціни на комплектацію Toyota Land Cruiser 200 «Brownstone», звертайтесь, будь ласка, в Тойота Центр Вінниця за адресою: вул. Хмельницьке шосе, 21. або за тел. (0432) 555-915.

 

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування