Меню
23 липня 2012

Легендарний пікап Toyota Hilux

В офіційного дилера ТОВ "Преміум Моторс" можна придбати оновлений пікап Toyota Hilux, який відрізняється ще більш комфортним салоном, наближеним до пасажирських автомобілів, поліпшеною якістю матеріалів, застосованих в оформленні інтер’єру, а також новим, більш вишуканим зовнішнім дизайном. В Україні цей легендарний пікап представлено з дизельними двигунами об’ємом 2,5 та 3,0 літри в чотирьох варіантах комплектації на вибір. Оновлений Hilux можна придбати за ціною від 32 550 дол. США*.

Вперше автомобіль Toyota Hilux зійшов з конвейера у Японії 1967 року і роком пізніше був представлений у Європі. Hilux утримує домінуючі позиції на світовому ринку пікапів вже майже 45 років. На сьогоднішній день загальний обсяг реалізації цього популярного пікапа перевищив 13 млн. автомобілів. Придбати оновлений Toyota Hilux можна в 36 країнах Європи, включаючи Україну, і у понад 135 країнах по всьому світу.

Завдяки новому зовнішньому оформленню, у якому збережено мужні риси автомобіля для професійної роботи, оновлений Hilux запам’ятовується з першого погляду. Оформлення передньої частини автомобіля кардинально відрізняється від попередніх моделей завдяки трапецієподібній формі решітки радіатора. У ній поєднано прямі лінії з більш округлими, об’ємними елементами. Плавні контури оформленого по-новому капота перетікають в нову, більш витончену решітку радіатора, з боків якої розташовані блоки фар, що злегка виступають за лінію кузова, що поліпшує видимість покажчиків повороту. По-новому оформлений передній бампер має великий повітрязабірник посередині та вбудовані протитуманні фарами обабіч. У профіль на могутньому кузові Hilux добре помітно по-новому оформлені передні та задніх крила, що викликають відчуття стрімкого руху.

В Україні легендарний пікап Toyota Hilux представлено з дизельними чотирициліндровими двигунами об’ємом 2,5 та 3,0 л. Завдяки наявності турбокомпресора зі змінною геометрією турбіни в оновленому автомобілі 16-клапанний чотирициліндровий силовий агрегат об’ємом 2494 см³ розвиває максимальну потужність у 144 к. с. при 3400 обертах на хв. та обертальний момент у 343 Н·м при 1600-2800 обертах на хв.. Оновлений автомобіль з 2,5-літровим двигуном типу D-4D спроможний розігнати автомобіль до 100 км/год за 13,3 секунди та розвивати максимальну швидкість у 170 км/год. Toyota Hilux з 3,0-літровим двигуном типу D-4D розвиває максимальну потужність у 172 к. с. та за допомогою п’ятишвидкісної автоматичної коробки передач здатен розігнати цей пікап до 100 км/год за 12 секунд та розвивати максимальну швидкість у 175 км/год.

Серед змін у салоні оновленого Toyota Hilux слід відзначити підвищену якість матеріалів, оздоблення інтер’єра салону та рівень комфорту, який можна порівняти з салоном пасажирського автомобіля. Нова форма центральної частини приладової панелі візуально збільшує ширину салону та надає відчуття додаткового простору. Центральна частина панелі розділена на дві зони: у верхній зоні розташований сенсорний екран бортового комп’ютера з діагоналлю 15,3 см**, а у нижній — органи керування системою мікроклімату у салоні в ручному або автоматичному режимі. Візуальне сприйняття якості салону було помітно поліпшено завдяки переважанню темних тонів і відсутності різких переходів кольору. У той же час срібляста окантовка екрану інформаційно-розважальної системи, елементів кермового колеса та важеля КПП** лише доповнює відчуття витонченості. Оббивку сидінь виготовлено з матеріалів, що мають тривалий термін експлуатації. На ваш вибір пропонуємо декілька її варіантів.

З питань придбання автомобілів Toyota Hilux звертайтеся до ТОВ "Перміум Моторс".
* Ціни вказано у доларах США (оплата у гривнях за курсом НБУ + 1 % на день оплати) на автомобілі 2012 року випуску без урахування вартості емалі з ефектом «металік» (доплата за таку емаль становить 610 дол США).
** Залежно від комплектації.

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!