Меню
7 червня 2012

Модель GT86 названо «Автомобілем року» за версією видання Vehicle Dynamics International

КИЇВ, 5 червня 2012 р. — 2012 року експерти британського видання Vehicle Dynamics International («Вейкл Дайнамікс Інтернешенл») присудили звання автомобіля року моделі Toyota GT86, таким чином відзначивши, що компанії «Тойота» вдалося відновити репутацію виробника класичних спортивних автомобілів. Міжнародне журі, до складу якого увійшли профільні інженери, технологи та журналісти, назвало спорткупе компанії «Тойота» «Автомобілем року» (спільно з Subaru BRZ), а головного інженера-конструктора цього автомобіля — Тецую Таду — «Кращим спеціалістом року з динаміки» (разом з його колегою Тошіо Масудом — головним інженером-конструктором спорткупе Subaru).

Робота фахівців компанії «Тойота» з виробництва автомобілів з кращими ходовими характеристиками та більш високим комфортом їзди під керівництвом президента компанії Акіо Тойоди також була удостоєна визнання й принесла компанії нагороду «Кращий колектив року з динаміки». Модель GT86 з’явиться в Україні цього літа. Автомобіль покликаний відновити традицію спорткарів компанії «Тойота». Його характер визначає класична концепція задньоприводного автомобіля з розміщенням двигуна у передній частині та малогабаритний, легкий, високооборотний опозитний бензиновий двигун об’ємом 2,0 літра. Все це разом з низьким центром мас, чудовою стійкостю до сил інерції та загальною невеликою масою дозволяє водієві відчувати величезне задоволення за кермом.

Такий простий підхід дозволив моделі GT86 отримати нагороду «Автомобіль року». Редактор видання Vehicle Dynamics International Грехем Хіпс пояснює це так: «Враховуючи зростаючу потужність і постійне ускладнення трансмісії, підвіски та кермового механізму, найбільші виробники випускають не так багато автомобілів, що сконструйовані за принципом «краще менше, але ліпше», та надають справжнє задоволення від водіння при їзді в межах максимально дозволеної швидкості руху. Саме тому у нас немає ніяких сумнівів у тому, що модель Toyota GT86 та її близнюк Subaru BRZ заслужено отримали звання «Автомобіль року» за версією видання Vehicle Dynamics International 2012 року». Журі експертів високо оцінило внесок Акіо Тойоди у справу створення нового напрямку з розроблення динамічних автомобілів у компанії «Тойота». Філ Морс із США заявив: «Досить пробігти поглядом по модельному ряду Toyota, щоб відкинути всі сумніви у тому, що людина, яка стоїть за кермом цієї компанії, це серйозний суперник, і що у своїй роботі він орієнтується на основні правила автоспорту — неперевершену якість та задоволення від їзди за кермом».

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!