Меню
18 липня 2017

Новий двигун для Toyota C-HR із варіатором Multidrive S

Старт прийому замовлень

На передньоприводну модель Toyota C-HR із варіатором Multidrive S

В офіційній дилерській мережі Тойота Центр Вінниця відкрито прийом заявок на нову передньоприводну версію кросовера Toyota C-HR 2017 року з ефективним та економічним турбованим двигуном об’ємом 1,2 літра.

Силовий агрегат 1.2 D-4T із варіатором Multidrive S може бути встановлений на передньоприводні автомобілі у трьох комплектаціях: Active, Style і Premium. Наприклад, комплектація Active оснащується системою круїз-контролю, а варіації Style і Premium постачаються із заводським тонуванням вікон. Окрім того, у комплектацію Premium входить комбіноване шкіряне оздоблення салону та аудіосистема із підсилювачем JBL і 9 динаміками.

Для комплектації Style також доступні комбіновані варіанти кольорів кузова. Поєднання чорного даху з одним із п’яти кольорів – білим, синім, червоним і двома відтінками сірого – додасть автомобілю бажаної ексклюзивності.

Із потужністю у 116 к.с. та 185 Нм крутного моменту агрегат розганяє автомобіль до 100 км за 11,1 секунди. Завдяки комбінації переднього привода та турбованого двигуна Toyota C-HR став ще економічнішим. Витрата пального у комбінованому циклі становить 6 літрів на 100 км, а викиди СО2 – до 137 г/км*. Сучасний турбований двигун об’ємом 1,2 літра відповідає найновішому екологічному стандарту EURO 6, а високотехнологічний варіатор Multidrive S забезпечує плавне керування і дарує насолоду від поїздки.

Toyota C-HR 2017 побудований на новітній платформі Toyota New Global Architecture, яка дала можливість не шукати компромісу між актуальним дизайном та ходовими якостями. Це рішення дозволило трохи інакше розміщувати двигуни в моторному відсіку, що знизило центр ваги та дало конструкторам можливість знизити і лінію капота.

Новий фантастичний кросовер – це автомобіль, що рухається у ритмі міста. Це справжній діамант у модельній лінійці Toyota, адже на його створення дизайнерів надихав саме цей дорогоцінний камінь.

Місто завмирає, коли з’являється він – новий Toyota C-HR!

За додатковою інформацією щодо Toyota включно із цінами, звертайтеся, будь ласка, за телефонами: +38 067 431 8040 та +38 0432 555 915 або за адресою: с.Зарванці, Вінницький р-н, Вінницька обл.,вул.Молодіжна,31

* Зазначені показники витрати пального і викидів СО2 розраховані згідно з технічними вимогами Правил ЄЕК ООН № 101-01 та є приблизними значеннями для певного типу автомобіля. Дані отримано в ідеальних умовах без урахування індивідуальної манери керування автомобілем, якості дорожнього покриття та інших умов (дорожніх, погодних тощо). Показники можуть суттєво відрізнятися від зазначених та визначаються лише експериментальним шляхом.

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування