Меню
23 липня 2012

Новий спорткар Toyota GT86 вже в Україні!

В офіційного дилера ТОВ "Преміум Моторс" вже можна придбати новий спорткар Toyota GT86. На ваш вибір пропонуємо модифікації з шестишвидкісною механічною або шестишвидкісною автоматичною коробкою передач у трьох варіантах комплектації на вибір. Ціна на дводверне спортивне купе починається від 41 710 дол. США* у комплектації Sport, 43 800 дол. США у комплектації Premium та 47 620 дол. США у комплектації Aeropack.

Новий cтильний та агресивний задньоприводний спорткар Toyota GT86 вкомплектовано надзвичайно легким горизонтально-опозитним двигуном об’ємом 2,0 літри, що розвиває максимальну потужність у 200 к. с. (при 7000 хв—1). Спортивний характер автомобіля підкреслюють низька посадка, збільшена решітка радіатора, задній спойлер, дві хромовані вихлопні труби та 17-дюймові легкосплавні диски.

Автомобіль Toyota GT86 створений для тих, хто прагне отримувати насолоду від їзди. Чудова керованість автомобіля та зручне оформлення інтер’єру зі спортивною конструкцією сидінь дозволять отримувати максимальне задоволення від перебування за кермом.

З питань придбання спорткара Toyota GT86 звертайтеся до ТОВ "Преміум Моторс".
* Ціни вказано у доларах США (оплата у гривнях за курсом НБУ + 1 % на день оплати) на автомобілі 2012 року випуску без урахування вартості емалі з ефектом «металік» (доплата за таку емаль становить 510 дол. США).

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!