Меню
11 жовтня 2013

Новий Toyota Land Cruiser Prado

http://www.toyota.vn.ua/models/lc-prado-150В офіційному дилерському центрі Тойота Центр Вінниця "Преміум Моторс" мережі Toyota в Україні розпочато прийом замовлень на новий Land Cruiser Prado. Новий Toyota Land Cruiser Prado отримав виразніший дизайн екстер’єру, більш витончений інтер’єр та ще більш поліпшені якості руху бездоріжжям. Автомобіль доступний для замовлення в дев’яти варіантах комплектації на вибір в залежності від двигуна: бензинового об’ємом 2,7 л VVT-i з чотирьохшвидкісною автоматичною коробкою передач, бензинового V6 4,0 л Dual VVT-i з п’ятишвидкісною автоматичною коробкою передач або дизельного двигуна об’ємом 3,0 л D4-D з п’ятишвидкісною автоматичною коробкою передач. Нове зовнішнє оформлення Land Cruiser Prado поєднало в собі стильну естетику з надійним образом міцності та потужності, що їх очікують від справжнього повнопривідного автомобіля. Ексте’єр автомобіля поєднує в собі високо розташовану передню частину, інтегровані лампи головного світла та решітку радіатора з вертикальною, двоступінчастою конструкцією, яка підсилює характер позашляховика Toyota, його надійність та виняткові параметри руху бездоріжжям. Заново спроектована решітка радіатора та прямолінійні блок-фари об’єднані у єдину структуру, яка виглядає більш потужною; блок-фари підняли вище, щоб забезпечити поліпшений захист компонентів під час руху бездоріжжям.

Збільшення габаритів нового Land Cruiser Prado було зведене до мінімуму, що дозволило зберегти його відмінну рухомість як на дорозі, так і поза нею. Профіль автомобіля підсилюють 17-дюймові (6 спиць) та 18-дюймові (12 спиць) диски у новому дизайні. Новий Prado представлений у десяти кольорах кузова на вибір, включаючи 4 нових кольора: Attitude Black Mica (чорний), Bronze Mica Metallic (бронзовий), Dark Green Mica (темно-зелений) та Dark Blue Mica (темно-синій). Новий Prado вирізняє всебічно оновлений інтер’єр салону. Сюди відносяться нова верхня панель центральної консолі, нова панель перемикання між режимами «позашляховик» та «звичайна дорога», новий дизайн панелі приладів, який включає в себе новий 4,2″ кольоровий мультиінформаційний TFT дисплей, покращене облицювання панелі приладів та карт дверей, а також декоративні елементи, поліпшений дизайн сидінь другого та третього ряду з новою тканинною оббивкою. Новий Land Cruiser Prado оснащено мультимедійним обладнанням з сенсорним екраном: Toyota Touch 2 та Toyota Touch 2 Go з навігацією. Автомобіль можна придбати у двох нових кольорах інтер’єру: чорний та бежевий.

Маючи за плечима 60 років досвіду та репутацію одного з найвитриваліших та найнадійніших позашляховиків у світі, Toyota Land Cruiser не визнає компромісів у здатності рухатися бездоріжжям. Більшу частину його легендарної витривалості під час руху бездоріжжям можна віднести на рахунок міцної довговічної рамної конструкції Land Cruiser, яка може витримувати значніші зусилля, притаманні використанню в суворих умовах бездоріжжя, без деформацій. Окрім його унікальної особливо міцної конструкції, Land Cruiser вирізняє надзвичайно широке використання передових технологій, які поліпшують його зручність у користуванні навіть на найнесприятливіших поверхнях, допомагаючи водієві та сприяючи безпеці пасажирів.

Новий Prado має поліпшені характеристики завдяки переглянутій конструкції передньої підвіски та вдосконаленій системі вибору режиму руху в залежності від характеру поверхні Multi-Тerrain Select, що тепер має п’ять режимів — конфігурацій поверхні: Mud and Sand (грязюка та пісок), Loose Rock (щебінь), Mogul (купини), Rock and Dirt (каміння та грязюка) та Rock (велике каміння) та забезпечує водіям прийнятне керування та вибір режимів роботи і автоматично керують необхідною потужністю двигуна та режимами гальмування. А 5-ступінчастий режим Crawl Control (система допомоги під час руху бездоріжжям) дозволяє водієві долати навіть найбільш екстремальні перешкоди з максимальною точністю та з повним контролем над ситуацією. На додаток, Multi-Terrain Monitor (кругова система відеоспостереження) поліпшує обізнаність водія з безпосереднім оточенням та з заданою траєкторією руху.

 

Новий Land Cruiser Prado обладнано однією з найбільш всебічних, технічно вдосконалених систем активного та пасивного захисту, як на звичайних дорогах, так і на бездоріжжі. На додаток до повного набору систем гальмування, управління тягою та стабільністю: ABS, доповнена Electronic Brakeforce Distribution (EBD) (система електронного розподілу гальмівного зусилля) та Brake Assist (система екстреного гальмування), Traction Control та Vehicle Stability Control (VSC), Prado обладнано кількома системами управління гальмами, спеціально розробленими для посилення його експлуатаційних параметрів на бездоріжжі та легкості використання на поверхнях, які вимагають великих зусиль: Hill-start Assist Control, Down-hill Assist Control, режим Multi-Terrain ABS та Active Traction Control (A-TRC). Як безпеку, так і зручність для водія додатково поліпшено завдяки переднім та заднім сенсорам паркування, системі контролю тиску в шинах, системі протидії заносу причепу Trailer Sway Control (TSC), системі контролю «сліпих» зон Blind Spot Monitor (BSM) та новій системі попередження про об`єкти, що рухаються у поперечному напрямку позаду авто Rear Cross Traffic Alert (RCTA). В системі RCTA використовується радар Blind Spot Monitor (BSM), який попереджає водія, який виїжджає з місця паркування заднім ходом, про наближення транспортних засобів, які не можна бачити на моніторі заднього виду або у бокових дзеркалах. Коли система виявляє транспортні засоби, що наближаються, починає блимати сигнальна лампочка на дзеркалах дверей і звучить попереджувальний зумер.

За додатковою інформацією, включаючи ціни на новий Toyota Land Cruiser Prado, звертайтеся, будь ласка, в Тойота Центр Вінниця за адресою: вул. Хмельницьке шосе, 21, тел. (0432)555-915.

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування