Меню
23 листопада 2017

Оригінальні щітки склоочисників Toyota

З нагоди початку нового зимового сезону Тойота Центр Вінниця діють вигідні пропозиції на оригінальні щітки склоочисників Toyota.

Відкрий усі горизонти

Чисте лобове скло автомобіля — це не забаганка водія, а запорука підвищеної безпеки руху. До того ж, милуватися приголомшливими краєвидами під час подорожі особливо приємно через кришталево чисте скло.

Оригінальні щітки склоочисників Toyota були розроблені з урахуванням особливостей моделей Toyota відповідно до стандартів якості виробника. В них використовуються лише якісні матеріали, наприклад, еластична гума для довготривалої експлуатації, що має високий рівень стійкості до впливу олій, хімічних речовин, бруду, льоду, низьких і високих температур.

Оригінальні щітки Toyota відмінно очищують скло вже з першого руху, якісно і безшумно усувають воду та бруд, не відволікаючи увагу водія, чим підвищують рівень безпеки і для всіх пасажирів.

Оригінальні щітки Toyota відмінно очищують скло вже з першого руху, якісно і безшумно усувають воду та бруд, не відволікаючи увагу водія, чим підвищують рівень безпеки і для всіх пасажирів.

Модельний ряд, що складається з каркасних, гібридних, безкаркасних щіток склоочисника, був розроблений для того, аби забезпечити найприємніші враження від керування автомобілем Toyota.

Оригінальні щітки склоочисників Toyota — це новітні технології, відмінна робота, тривала експлуатація та надійність. Зробіть подарунок своєму автомобілю та сприймайте світ яскравішим!

Цей матеріал підготовлений за даними офіційних веб-сайтів уповноважених дилерів продукції Toyota. Судження про вигідність пропозицій є оціночним та не свідчить про акційний характер умов продажу. За додатковою інформацією щодо Toyota, включно з цінами, звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Toyota в Україні.

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування