Меню
10 липня 2014

Оригінальні засоби для догляду за автомобілем від компанії Toyota

Головною метою, яку ставить перед собою Toyota, є забезпечення сервісу найвищого рівня для своїх клієнтів.

В рамках цього зобов’язання ми пропонуємо нашим клієнтам оригінальні засоби для догляду за автомобілем, які допоможуть підтримувати автомобіль у чудовому стані незважаючи на погодні умови та щоденну експлуатацію.

Оригінальні засоби для догляду за автомобілем включають в себе продукцію як для інтер’єру, так і для екстер’єру.

До оригінальних засобів для інтер’єру входить спрей для очистки вінілових, пластикових та дверних поверхонь автомобіля, спрей для чистки текстильного салону та килимків, а також спрей та кондиціонер для чистки шкіряного салону автомобіля.

Оригінальні засоби для догляду за екстер’єром автомобіля включають в себе автомобільний шампунь, засіб для полірування кузова автомобіля, спрей для очистки легкосплавних дисків, засіб для миття скла та розморожувач скла.

При щоденній експлуатації практично неможливо вберегти кузов автомобіля від незначних подряпин, які можуть зіпсувати зовнішній вигляд автомобіля та настрій його власнику. Саме для таких ситуацій Toyota пропонує своїм клієнтам набори для підфарбовування у вигляді аерозолю, стіків або олівця, які допоможуть самостійно усунути незначні подряпини з кузова автомобіля. Набори для підфарбовування розроблені у відповідності до кольорів модельного ряду Toyota, що дозволить вам з легкістю підібрати необхідний колір саме для вашого автомобіля.

Ви можете придбати оригінальні засоби для догляду за автомобілем як у комплексі, так і окремо кожен.

З питань придбання оригінальних засобів для догляду за автомобілем та за додатковою інформацією, включаючи ціни, звертайтесь, будь ласка, в Тойота Сервіс Вінниця за адресою: вул. Кірова, 1, або за тел. (0432) 555-920

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування