Меню
17 вересня 2013

Тойота Центр Вінниця — у фіналі конкурсу професійної майстерності Toyota!

13 вересня 2013 у Києві відбувся Четвертий національний конкурс професійної майстерності Toyota.

Конкурс професійної майстерності Toyota — це щорічне змагання фахівців дилерської мережі Toyota за звання найкращого у своїй галузі. Завдяки таким змаганням працівники офіційних дилерських центрів Toyota мають можливість продемонструвати високий рівень кваліфікації і взяти участь у змаганнях за головний приз — поїздку до Японії, де проходить щорічна церемонія нагородження кращих фахівців Toyota з усього світу.

                

Цього разу, пройшовши не один відбірковий тур, майстерність продемонстрували 25 кращих механіків і 12 консультантів з продажу автомобілів дилерської мережі Toyota з України та Молдови серед яких були представники від Тойота Центр Вінниця – механік Юрченко Володимир та консультант з продажів автомобілів Бородін Сергій.

           

Тойота Центр Вінниця по праву може пишатися своїми співробітниками, так як Юрченко Володимир вийшов до фіналу конкурсу та зайняв четверте місце серед 450 механіків з усієї України та Молдови, а також Сергієм Бородіним, який став одним з дванадцяти найкращих консультантів з продажу автомобілів.

          

         

         

Конкурс професійної майстерності Toyota є ще одним підтвердженням двох головних цінностей нашої компанії: надання найвищого рівня якості робіт і обслуговування відповідно до принципу «Клієнт — понад усе».

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування