Меню
22 вересня 2015

Toyota Hilux вже в Тойота Центр Вінниця

 В офіційній дилерській мережі Toyota в Україні вже можна придбати цілковито новийToyota Hilux — легендарний пікап нового, восьмого покоління. В Україні легендарний пікап представлено з новою моторною гамою та новими КПП: з 2,4-літровим двигуном з шестиступеневою механічною коробкою передач або з 2,8-літровим дизельним двигуном з шестиступеневою автоматичною КПП. На вибір запропоновано три варіанти комплектації Toyota Hilux: Business, Active та Legend.

Автомобіль отримав абсолютно нове зовнішнє оформлення. Його передня частина істотно відрізняється від такої на попередній моделі. Плавні лінії нового дизайну капота, нова решітка радіатора, нові фари, диски нового дизайну, нова форма передніх і задніх крил — всі ці зміни підсилюють надзвичайно мужній та стильний образ нового автомобіля. Кольорову гаму кузова було доповнено кількома новими емалями: перламутрово-білою, червоною, синьою та помаранчевою.

Серед змін у салоні нового Toyota Hilux варто зазначити застосування оздоблювальних матеріалів покращеної якості та рівень комфорту, притаманний пасажирським автомобілям. Серед нових опцій слід відмітити:

світлодіодні денні ходові вогні та ближнє світло фар;

«інтелектуальну» транспондерну систему відкривання дверей та пуску двигуна;

кольоровий TFT-дисплей у комбінації приладів;

сенсорний екран інформаційно-розважальної системи Toyota Touch 2 з діагоналлю 17,8 см (7 дюймів).

Новий автомобіль з 2,4-літровим дизельним двигуном, що розвиває максимальну потужність у 150 к. с. та крутний момент у 400 Н•м, агрегатується з шестиступеневою механічною КПП та може розганятися до максимальної швидкості у 170 км/год. Toyota Hilux з дизельним двигуном з робочим об’ємом у 2,8 л, що розвиває максимальну потужність у 177 к. с. та крутний момент у 450 Н•м, агрегатується з шестиступеневою автоматичною КПП та здатен сягати максимальної швидкості у 175 км/год.

Цілковито новий Hilux має нещодавно розроблену раму сходового типу і підвіску для покращеного комфорту, міцності та безпеки, водночас дозволяючи автомобілю забезпечити чудові характеристики їзди бездоріжжям.

Новий Toyota Hilux вкомплектовано цілою низкою технічних засобів активної та пасивної безпеки, що відповідають рівню справжнього позашляховика: антиблокувальною системою гальм (ABS) з розподілом гальмівних зусиль (EBD), активною протибуксувальною системою (A-TRC), системою аварійного гальмування (BA), вдосконаленою системою курсової стійкості (VSC), системою стабілізації причепа (TSC) та сімома подушками безпеки, включаючи подушку на рівні колін водія. Крім того, в автомобілі передбачено кріплення стандарту ISOFIX на бічних сидіннях другого ряду.

За додатковою інформацією, включаючи ціни на новий Toyota Hilux, звертайтеся, будь ласка, до відділу продажів Тойота Центр Вінниця "Преміум Моторс".

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування