Меню
21 серпня 2017

Toyota Land Cruiser Special Edition

Прийом замовлень на Toyota Land Cruiser Special Edition*

В Тойота Центр Вінниця триває прийом замовлень на легендарний позашляховик, володар доріг Toyota Land Cruiser у комплектації “Special Edition” (“SE”). LC 200 Special Edition — це ще більше індивідуальності та стилю. Це оригінальні акценти кузова та салону, які підкреслять статусність власника флагмана повноприводної лінійки Toyota.

Toyota Land Cruiser 200 Special Edition доступний у двох класичних кольорах екстер’єру — чорному і білому. Комплектація SE вирізняється хромованою решіткою зі вставками, котрі пофарбовано під вибраний колір кузова. Оригінальності моделі додають рейлінги з матовими хромованими елементами на даху та фари головного світла з чорними вставками.

Салон і карти дверей оздоблено розкішною комбінованою напіваніліновою шкірою з перфорацією та прострочкою у вигляді ромбів. Клієнт може вибрати колір матеріалу із двох доступних елегантних відтінків: чорного та коричневого.

Toyota Land Cruiser 200 Special Edition оснащено виключно дизельним двигуном V8 (183 кВт) об’ємом 4461 см3 та потужністю 249 к.с.

Якість і надійність, вишуканість і могутність, найсучасніше обладнання і комфорт — усі ці добре знайомі риси «володаря доріг» заграють новими гранями в Toyota Land Cruiser 200 Special Edition.

За додатковою інформацією щодо Toyota включно із цінами, звертайтесь, будь ласка, за телефонами:+38 067 4318040 аба 555-915 та за адресою:м.Вінниця, 1-км Хмельницького шосе (навпроти г-ту "Епіцентр")

*Назва комплектації «Special Edition» («SE») є суто умовною, використовується виключно заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та може відрізнятися або бути відсутньою в інших документах або матеріалах. Зазначена назва також не свідчить про наявність обмеженої кількості автомобілів у продажу або про те, що умови продажу носять акційний характер.

 
Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування