Меню
24 квітня 2014

«Toyota Motor Sales», США, оголосила, що світові продажі найпопулярнішої у світі моделі Toyota Corolla сягнули 1,22 млн автомобілів у 2013 році*

15 квітня 2014 р., Торранс, Каліфорнія — Американська корпорація «Toyota Motor Sales» оголосила, що світові продажі моделі Corolla в 2013 році досягнули 1,22 млн одиниць згідно з внутрішніми даними компанії, що ґрунтуються на звітності про обсяг продажів від дистриб’юторів корпорації.

Щорічне зростання продажів на 5% підтверджує незмінну популярність моделі Corolla серед лояльних покупців приблизно в 150 країнах світу.

«Corolla є міжнародним обличчям бренду Toyota і невід’ємною частиною щоденного життя мільйонів людей в усьому світі, — коментує Білл Фей, віце-президент компанії «Toyota Motor Sales» та генеральний менеджер підрозділу Toyota. — Те, що ця модель є світовим бестселером, найкрасномовніше свідчить про високу задоволеність наших клієнтів, а також про високу лояльність до моделі Corolla та бренду Toyota в цілому».

Завдяки нещодавній зміні у конструкції автомобіля і, зокрема, покращенню деяких елементів дизайну та відмінній економії пального, світові сукупні продажі Corolla з моменту її появи на ринку в 1966 році сягнули 40 720 000 автомобілів станом на лютий 2014 року, що робить цю модель найпопулярнішим автомобілем у світі.

Згідно з даними компанії «Polk» про реєстрацію нових транспортних засобів, отриманих від «IHS Automotive», який охоплює 96% світових обсягів нових транспортних засобів, Corolla стала рекордсменом з продажу у 2013 році, причому у світовому масштабі кількість реєстрацій цієї моделі склала 1 098 524 одиниці.

Ця цифра включає продажі седану Corolla та інших моделей Corolla, а саме: Corolla Axio, Corolla Altis та Corolla EX, що є різними типами комплектації седану Corolla, які продаються в різних регіонах світу, включаючи Японію. Також враховано продажі п’ятидверних універсалів, а саме Corolla-badged Fielder та Rumion.
* За даними www.toyotanewsroom.com

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування