Меню
6 лютого 2013

Toyota на Женевській автомобільній виставці — 2013

Від повногібридних моделей, лідерів ринку та титулованих спорткарів до запуску четвертого покоління новаторського SUV та міських автомобілів майбутнього — портфоліо Toyota на Женевській автомобільній виставці — 2013 продовжує демонструвати успіх філософії «Завжди кращі автомобілі». Два яскравих підтвердження — концепти Auris Touring Sports і RAV4.

RAV4
Дебютант європейського автосалону — новий RAV4 четвертого покоління — був створений на основі новаторських традицій і продовжує нову філософію дизайну моделей Toyota. Новий RAV4 виражає характерний стиль, витончений дизайн інтер’єру найвищої якості, більшу ефективність та удосконалення його повнопривідної системи для забезпечення більш захоплюючого керування.

Auris Touring Sports (універсал)
Вслід за попередньою демонстрацією на Паризькій автомобільній виставці — 2012 відбудеться світова прем’єра Auris Touring Sports на автосалоні у Женеві, під час якого будуть представлені всі комплектації і технічні характеристики автомобіля. Поєднуючи у собі універсальність і динамічний дизайн з надзвичайно великим багажником і унікальною для цього сегменту повногібридною технологією, новий Auris Touring Sports має намір стати новим еталоном у сегменті компактних універсалів.

Концепт FT-86 Open
Концепт Toyota FT-86 Open — це захоплююча демонстрація можливого майбутнього варіанту спорткару GT86. Створений для оцінки реакції покупців і в той же час інженерної оцінки прототипу, концепт-кар FT-86 Open продемонструє, як задоволення від водіння можна піднести на новий рівень.

Toyota i-ROAD
Ще одна новинка Toyota на Женевській автомобільній виставці — Toyota i-ROAD. Це компактний, емоційний концепт, який не має шкідливих викидів і здатний швидко й ефективно транспортувати двох людей у міських умовах.

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!