Меню
16 квітня 2014

Toyota RAV4 2014 року в наявності в Україні

Компактний кросовер Toyota, котрий у цьому році святкує своє 20-річчя, тепер на ринку України представлений з 2,2-літровим дизельним двигуном. Крім нього, в моторній гамі 2,5-літровий бензиновий двигун і 2,0-літровий бензиновий силовий агрегат у двох варіантах потужності. Toyota RAV4 2014 року виробництва можна придбати в Тойота Центр Вінниця за привабливою ціною.

Автомобілі 2014 року виробництва оснащуються мультимедійною системою с сенсорним дисплеєм 6,1″ Toyota Touch другого покоління та сучасною системою, що попереджає водія про об’єкти, що рухаються позаду автомобіля у поперечному напрямку — Rear Cross Traffic Alert. Toyota RAV4 пропонує вам стильний та динамічний дизайн, інтер’єр високої якості, просторий салон та багажне відділення, а також високий рівень комфорту, універсальності та безпеки. RAV4 в Україні представлено в чотирьох варіантах комплектації на вибір.

Варто також зазначити, що кросовер Toyota RAV4 став переможцем в номінації «Компактний SUV» за результатами спільного голосування Громадського та Журналістського журі в рамках акції «Автомобіль року в Україні — 2014»*.

За додатковою інформацією стосовно Toyota RAV4 звертайтеся, будь ласка, до Тойота Центру Вінниця, за адресою: вул. Хмельницьке шосе, 21 або за тел. 555-915.

* Детальніше про акцію «Автомобіль року в Україні — 2014», що була організована ТОВ «Мотор Н’юз» та проводилась з 20 листопада 2012 р. до 20 листопада 2013 р. читайте на www.autoroku.ua.

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування