Меню
4 листопада 2019

Українські спортсмени стали обличчям кампанії Toyota Corolla

Українські спортсмени стали обличчям кампанії Toyota Corolla

Раді повідомити, що ми запускаємо рекламну кампанію за участю Toyota Corolla та чотирьох провідних спортсменів України. Головний слоган нашої кампанії – «Витривалість робить тебе легендою». На прикладі успіху зірок українського спорту ми розкажемо, як сила характеру та кропітка праця приводять до перемоги та успіху.
Першим спортсменом, з яким Toyota Corolla розпочала співпрацю, став Олег Верняєв – олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики. Олег та його тренер Геннадій Сартинський знають усе про те, як важлива сила волі на шляху до перемоги.

За словами Олега, на загартування олімпійського характеру необхідно близько 12-15 років. Саме такий час знадобився самому спортсменові, аби стати чемпіоном. Олег Верняєв наголошує на важливій ролі батьків у процесі виховання спортивного духу. «Якщо дитина пасує перед труднощами на тренуваннях, не варто поступатися і припиняти заняття. Головне – підтримувати в дитині бажання перемогти всі труднощі, аби здобути перемогу, шляхом правильної мотивації. І метод батога та пряника відмінно працює», – зазначає Олег.

На запитання про найскладніші моменти, коли випробовувалася його витривалість, Олег відповідає, що цей період переживає саме зараз. Торік спортсмен переніс дві операції. Зазвичай відновлюваний період після таких серйозних хірургічних втручань триває близько року. Проте Олег продовжив тренуватися раніше і вже через 9 місяців після операцій виступав на чемпіонаті світу.

На думку Олега, улюбленець мільйонів – автомобіль Toyota Corolla – також має олімпійський характер. Адже його характерна риса – здатність бути лідером та долати труднощі. Дана модель є світовим бестселером Toyota та лідером продажів бренду

«Сподіваюся, що дана рекламна кампанія заохотить українців займатися спортом, бути ще більш наполегливими у прагненні до мети та виховувати в собі активну життєву позицію і витривалість під час іспитів, котрі час від часу дає нам доля. Адже саме витривалість перед труднощами є чи не найголовнішим чинником успіху як відомих особистостей, так і цілих компаній», – ділиться Геннадій Сартинський, головний тренер збірної України зі спортивної гімнастики.

Яким був шлях до успіху Олега Верняєва та чим для нього самого є співпраця з Toyota Corolla, читайте в ексклюзивному інтерв’ю на сайті.

За додатковою інформацією щодо Toyota Corolla, включно з цінами, звертайтеся, будь ласка, до Тойота Центр Вінниця "Преміум Моторс".

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!