Меню
21 листопада 2016

УВАГА: ЗАЛИШИЛОСЬ 10 ДНІВ

Залишилось 10 днів до кінця акції "На Сервіс завітай та Corolla вигравай"

 

Ви маєте унікальну можливість стати власником легендарного автомобіля Toyota Corolla який цього року святкує своє 50-річчя!

Автосалон Тойота Центр Вінниця "Преміум Моторс" запрошує всіх власників автомобілів Toyota у період з 25 квітня по 30 листопада 2016 року   скористатися спеціальною сервісною пропозицією по заміні моторного масла. Попіклуйтеся про своєчасне проходження регламентного технічного обслуговування і отримайте спеціальну цінову пропозицію по заміні моторного масла і масляного фільтра. Зазначена спеціальна пропозиція розповсюджується на  оригінальні синтетичні моторні масла SAE 5W-30 Premium Fuel Economy та оригінальні масляні фільтри,  призначені відповідно для бензинових та дизельних двигунів з урахуванням особливостей їх експлуатації.  Це масло, якому можна довіряти, яке забезпечує захист двигуна та його функціональність у кожній подорожі. 

Відповідно до моделі, типу двигуна та віку автомобіля Вам будуть запропоновані  індивідуальні сервісні пакети по заміні моторного масла та масляного фільтра за фіксованою ціною.

 

Модель

Ціна пакетної пропозиції, грн

з ПДВ

AURISвід 923
AVENSISвід 967
CAMRYвід 1 091
COROLLAвід 900
HIGHLANDERвід 1 091
HILUXвід 1 163
LAND CRUISER 100від 1 559
LAND CRUISER 200від 1 291
LAND CRUISER PRADOвід 1 264
PRIUSвід 984
RAV4від 984
VENZAвід 1 091
YARISвід 883

 

Детальну інформацію щодо вмісту та вартості послуги саме для Вашого автомобіля дізнайтесь, будь ласка, за телефоном 555-920 або 067 431 80 30 .

Але це ще не все!

Клієнти, що в період з 25 квітня по 30 листопада 2016 року, які замовили, оплатили роботи з технічного обслуговування що містять  заміну моторного масла на автомобілі Toyota* отримають можливість зареєструватися для участі у розіграшу автомобіля Toyota Corolla з нагоди 50-річчя легендарної моделі, що відзначається цього року.

Визначення переможця розіграшу  відбудеться у грудні 2016 року

*Розіграш проводиться на території України окрім населених пунктів, на території яких здійснювалася антитерористична операція. З повним переліком критеріїв визначення учасників розіграшу, а також детальними умовами участі в розіграші можна ознайомитися у дилера та  за посиланням.

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування