Меню
27 липня 2015

Вражаюча ціна на Land Cruiser Prado

Toyota Land Cruiser Prado це великий та надійний автомобіль, що володіє значим позашляховим потенціалом.  Любі перепони, будь то круті підйоми, болотяні ванни, скелясті спуски він долає упевненно з особливо притаманною йому граціозністю.

Маючи за плечима 60 років досвіду і репутацію одного з найбільш витривалих і найнадійніших позашляховиків у світі, Toyota Land Cruiser не визнає компромісів у здатності рухатися по бездоріжжю. Більшу частину його легендарної витривалості під час руху по бездоріжжю можна віднести на рахунок міцної довговічною рамної конструкції Land Cruiser, яка може витримувати більш значні зусилля, притаманні використанню в суворих умовах бездоріжжя, без деформацій. Крім його унікальною особливо міцної конструкції, Land Cruiser виділяє надзвичайно широке використання передових технологій, які покращують його зручність в користуванні навіть на найбільш несприятливих поверхнях, допомагаючи водієві і сприяючи безпеці пасажирів.

Вже в базовій комплектації з самим економічним двигуном 2.7 він оснащений 9 подушками безпеки, системами допомоги при підйомі і спуску на бездоріжжі. Якщо цього мало, то в Toyota Land Cruiser Prado вже в «базі» є  бічні підніжки і рейлинги, легкосплавні диски, підігрів лобового скла, електропривід всіх склопідйомників, обробка керма і ручки КПП шкірою, 7-дюймовий сенсорний екран і аудіосистема Toyota Touch з 9 динаміками .

Тільки зараз Ви можете скористатись можливістю та придбати легендарний позашляховик за неймовірно привабливою ціною від  931 950 грн.*

* Ціна вказана на комплектацію BASE  та дійсна станом на 27.07.2015р. Ціна може бути змінена на дату купівлі автомобіля. Ціна вказана з ПДВ. За довідками про наявність автомобілів та актуальні ціни просимо звертатись  до відділу продажівТойота Центр Вінниця «Преміум Моторс», або за тел. (0432)555-915

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування