Меню
6 березня 2013

Всеукраїнська презентація нового Toyota RAV4

1 березня 2013 року в дилерському центрі Тойота Центр Вінниця відбулася довгоочікувана презентація нового четвертого покоління найуспішнішого автомобіля в історії сегмента компактних позашляховиків - Toyota RAV4 ( Тойота РАВ4). Це свято стало головною автомобільною подією року не тільки для нашого міста, але і для всієї країни, так як презентація проводилась одночасно в 27 дилерських центрах Тойота на території України. Вінничанам урочиста презентація нового RAV4 запам'ятається цілим каскадом яскравих моментів – незабутні емоції від нового автомобіля, ексклюзивний виступ переможця телепроекту «Феномен» на каналі СТБ - Артема Тихевича, розіграш призів від виномаркету WineTime, світлове шоу, а також фотосесія на згадку.

Усі присутні мали можливість отримати консультації від партнерів заходу: щодо страхування - від страхової компанії «АХА страхування», щодо умов фінансування від ПАТ «Креді Агріколь банка».

Новий RAV4 - це символ ще більш високої якості більш динамічної поведінки в русі, і ще більш вишуканого комфорту, які компанія Тойота реалізує в флагмані своєї японської флотилії. RAV4 продовжує змінюватися в більш агресивну сторону. Частково це вже можна було спостерігати в моделі 2011 року, але на цей раз виробник постарався надати новинці більш емоційний вигляд.

Новий Toyota RAV4 тепер доступний з 4-ма різними двигунами: три бензинових і один дизельний.

2,0-літровий бензиновий двигун має дві модифікації:
на 146 к.с. - для автомобіля з переднім приводом,
на 151 к.с. - для повнопривідного.

Також, для українського ринку запропоновано два нових силових агрегати: 2,2-літровий дизельний двигун з максимальною потужністю в 150 к.с. і 2,5-літровий бензиновий двигун на 180 к.с. В основі абсолютно нового оформлення інтер'єру салону автомобіля лежить успадкована практичність, а також збільшений простір. Елегантність нового дизайну підсилюють високоякісні матеріали, м'яке оздоблення і нова палітра кольорів.

RAV4 має новий силует, який підкреслює його універсальність, просторість і покращені динамічні характеристики. Нове оформлення екстер'єру поєднує в собі витонченість і стиль і є втіленням нової філософії дизайну автомобілів Toyota.

Записатися на безкоштовний тест-драйв можна зателефонувавши за тел. (0432) 677-007 або заповнивши форму реєстрації на сайті toyota.vn.ua.

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!