Меню
10 жовтня 2013

Захисні декоративні аксесуари для автомобілів Toyota

Toyota завжди слідує одному із своїх найголовніших принципів «Клієнт — перш за все!». Керуючись саме цим принципом Toyota в Україні намагається дбати про своїх клієнтів та підтримувати їх протягом усього часу їх керування автомобілем, навіть за неочікуваних обставин. Саме тому, ми пропонуємо своїм клієнтам встановити захисні декоративні аксесуари (захист переднього бампера, передній і задній декоративний захисти, бокові пороги та підкрилки)*.

Захист переднього бампера автомобіля стає все більш актуальною темою для багатьох водіїв в наш час. Особливо це питання важливе для тих, хто їздить за кермом у великих містах, де наявність заторів та великої кількості автомобілів стала буденною справою. Не кажучи вже про не досвідчених водіїв, які так і намагаються різко загальмувати перед Вами, створюючи при цьому аварійні ситуації. Але, у більшості випадків винен той, хто позаду, і саме в таких умовах стає в нагоді захист переднього бампера. Також, захист переднього бампера додасть водію впевненості під час паркування автомобіля, навіть якщо на ньому не встановлена паркувальна система.

Крім того, передній і задній декоративні захисти будуть стильним доповненням до дизайну Вашого автомобіля. Бокові пороги встановлюють на позашляховики як доповнення кузова автомобіля, функцією яких є спрощення посадки-висадки водія та пасажирів, а також додатковий захист зовнішніх елементів кузова від деяких видів пошкоджень. Підніжки часто використовуються як елемент зовнішнього тюнінгу.

Підкрилки необхідні для найделікатнішої зони нижньої частини кузова автомобіля — колісних арок. Вони постійно піддаються впливу з боку дороги: камені, що летять з-під коліс, агресивні антиожеледні реагенти, піскоструменевий ефект. У зимовий період підкрилки допомагають додатково захистити колісні арки в умовах наліпання снігу та утворення намерзлого льоду завдяки відносно низькій теплопровідності пластику, з якого вони зроблені. Підкрилки характеризуються міцністю та зберігають свою форму, а також фізико-механічні властивості навіть у доволі суворих кліматичних умовах.

*Зазначені аксесуари є додатковими (неоригінальними) та не охоплюються загальними гарантійніми зобов’язаннями на автомобіль. Про окремі гарантійні умови дізнайтесь у консультантів Тойота Центр Вінниця "Преміум Моторс".

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування