Меню
17 червня 2015

Заощадьте до 194 560 грн., купуючи Land Cruiser 200 до 15.07.2015р.!

Тільки до 15.07.2015р. купуючи автомобіль Land Cruiser 200 Ви заощаджуєте до 8% від вартості автомобіля, ( до 194 560 грн в залежності від комплектації)

Вражаючий зовнішній вигляд, новаторська система повного приводу, потужні бензиновий та дизельний двигуни. Напрочуд просторий і чудово оформлений салон. Де б Ви не подорожували: по місту, за містом або пересіченою місцевістю, Land Cruiser 200 справляє на всіх переконливе враження.

Land Cruiser 200 доступний з двома  новими двигунами, один  з яких –це 309-сильний восьмициліндровий бензиновий мотор об'ємом 4,6 літри, який агрегується з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. З такою силовою установкою Land Cruiser 200 може розігнатися до 100км за 8,6 секунд і досягти максимальної швидкості 200 кілометрів на годину.
Другим двигуном є 4,5-літровий бітурбодизель потужністю 235 кінських сил, працюючий в парі з шестишвидкісним автоматом. З таким агрегатом позашляховик прискориться від нуля до ста кілометрів на годину за 8,9 секунд, а його максимальна швидкість складе 210 кілометрів на годину.

 Всі комплектації компнуються адаптивною підвіскою з регулюванням жорсткості – AVS та системою активного регулювання дорожнього просвіту – АHC.
 Салон Toyota Land Cruiser 200 - еталон розкоші і комфорту. Опинившись в салоні Toyota Land Cruiser 200, Ви відчуєте розкіш: багате шкіряне оздоблення салону, дерев'яні вставки; нове мультимедійне та інформаційне забезпечення, чотирьохзонний клімат-контроль та підігрів другого ряду сидінь. Навігаційна система (карти України та західної Європи) з підтримкою оновлення; GBL аудіосистема "преміум" класу; датчики дощу та світла; вбудований иммобилайзер; 14 подушок безпеки - і усе це в переліку стандартного устаткування! Кожна деталь інтер'єру покликана забезпечити максимальний рівень комфорту, що відповідає найвищим очікуванням клієнтів Toyota

Скористайтеся пропозицією КУПУЙТЕ та заощаджуйте ВИГІДНО!!!

Залишились запитання?
Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну  Згоду на обробку своїх персональних даних

Дякуємо за візит на сайт Тойота Центр Вінниця.
Ми прагнемо бути кращими для вас!

Є ідеї та пропозиції щодо покращення нашої роботи?

Так, де написати?
Завжди раді зустрічам з вами!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування